
Származási hely: Magyarország
Entrée Valrhona 71% étcsokoládé pekándióval, szicíliai manduával és piemonti mogyoróval 110 g (M120)
4370 Ft
db
db
A pekándió ízében vajas, karamellás jegyek dominálnak, a piemonti mogyoró gazdag, édesen pirított aromájú, míg a szicíliai mandula édes, marcipános karakterrel lett megáldva. Mindez a 66%-os kakaós, édes-fanyar Valrhona étcsokoládéban pihen, várva az alkalmat, hogy kibontsd.
Tárolás: Száraz, hűvös helyen tárolandó.
Hozzátáplálás: 3 éves kortól ajánlott, feltéve, hogy a gyermek már gond nélkül fogyasztott dióféléket, szóját és magas kakaótartalmú csokoládét korábban.
Valrhona étcsokoládé 66% (kakaómassza, kakaóvaj, cukor, emulgálószer: szójalecitin, ízesítőszer: természetes vanília. Kakaó szárazanyag tartalom legalább 66%), pekándió: Piemonte-i mogyoró, szicíliai mandula
100 g
2402 kJ/ 579 kcal
44 g
19 g
31 g
25 g
9,3 g
0 g