Siklós

Riczu Tamás Borászata

RICZU TAMÁS BORÁSZATA a Villányi Borvidék közepén Siklóson, az Akasztófa dűlőben található.

A borászat 7 ha szőlőterületen tudatos, környezetbarát, vegyszermentes műveléssel Olaszrizling, Kékfrankos, Merlot, Cabernet Sauvignon és Cabernet Franc szőlőfajtákat termel.

A borok kizárólag természetes, állati származékoktól mentes (vegán) alapanyagok felhasználásával készülnek, évente maximum 40-50 ezer palackkal, Villányi védett eredetű CLASSICUS, SUPER, valamint SUPER SUPER minősítéssel kerülnek forgalomba.

A vállalkozás modern, korszerű gépparkja segítségével saját szőlőterületein kívül mintegy 40 hektáron végez bérmunkában szőlőművelést, bér borfeldolgozást, bér borpalackozást Riczu Tamás szakmai irányításával és közreműködésével a környék borászatai, szőlőtermelői részére.

A borokat a borászatban, kis - és nagykereskedelemi forgalomban és a vendéglátásban lehet megvásárolni, illetve fogyasztani.

SUPER boraikkal Anglia (London), Ausztria, Svájc, Csehország és néhány észak-európai ország színvonalas éttermeiben is találkozhatnak a minőségi borok kedvelői.

A borászat filozófiája:

“Célunk és küldetésünk, hogy megismertessük a magyar borkedvelőkkel a borfogyasztás kultúráját, képviseljük és népszerűsítsük a minőségi borok fogyasztását, nemzetközi szinten pedig bizonyítsuk, hogy Magyarországon fantasztikus borvidékek vannak, amelyek kiváló minőségű magyar borokat adnak a világnak.

Minőségi terméket szeretnénk alkotni úgy, hogy ugyanakkor egy élhető, egészséges környezetet hagyunk hátra.

Ez a mi életre szóló küldetésünk.

Fogyasztóink szeretete és elégedettsége a legfőbb bizonyítéka annak hogy jó úton járunk.”

A jó bort mindig élvezettel, de csak mértékkel szabad fogyasztani!

Minden évjáratban max. évi 50 ezer palack mennyiségben minőségi terméket, produktumot szeretnénk alkotni, és egy élhető, egészséges környezetet hátrahagyni. Ez a feladatunk. Fogyasztóink elégedettsége nekünk óriási elismerés, boldogság és egy tökéletes visszaigazolás, hogy jó úton járunk… Egy jó bort mindig mértékkel, de igazán élvezettel érdemes csak fogyasztani! 

További termékek a termelőtől

Származási hely:Magyarország

2890 Ft

3853 Ft /liter

üveg

Származási hely:Magyarország

9490 Ft

üveg

Származási hely:Magyarország

11390 Ft

15187 Ft /liter

üveg

Származási hely:Magyarország

9490 Ft

12653 Ft /liter

üveg

Származási hely:Magyarország
Hamarosan...

7590 Ft

10120 Ft /liter

üveg

Származási hely:Magyarország
Hamarosan...

2290 Ft

3053 Ft /liter

üveg