Pecsenye libamájból készült fűszeres libamájdarabok és krém libazsírral. A felhasznált természetes fűszerekre és a libamájra valamint libazsírra jellemző kellemesen intenzív illatú és ízű. A termék jól kenhető textúrájú, kisebb-nagyobb darabok a sült libamájból, amelyek zsírral vannak elkeverve, a termék felül libazsírral van fedve. A májas részen látszódhatnak a természetes fűszerek miatt kisebb pöttyök, elszineződések, valamint apróbb levegő buborékok.
A pecsenye libamájból készült termékünk egy intenzív magyaros (de nem paprikás), enyhén majorannás ízvilágot képvisel. Ideális azoknak akik szeretik a libazsíros kenyeret megbolondítani egy kis fűszeres sült libamájjal.
Recept
A bagettet ujjnyi vastag szeletekre vágjuk. A terméket kivesszük a hűtőből és a doboz alján lévő májdarabokat összekeverjük a tetején lévő zsírral, majd ráhalmozzuk a bagett szeletekre.A tetejét megszórjuk némi metélőhagymával és kész is. Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Nettó tömeg: 160 g