-20%

vegán

Származási hely: Magyarország

UKKO - Herba9 krém 150ml

4990 Ft

3992 Ft

db

db

Az UKKO Herba9 egy széles spektrumú gyógynövényes krém, amely szinte minden fájdalommal, gyulladással járó mozgásszervi panasz esetén hatékonyan alkalmazható.Praktikus airless tégelyének köszönhetően, könnyen adagolható, a problémás területet fedő bőrréteget vékonyan bekenve gyorsan felszívódik és szinte azonnal kifejti hatását.
A Herba9 kizárólag külsőleg alkalmazható gyógynövény hatóanyagokat tartalmazó krém. Ne használja olyan bőrfelületen, ahol hámsérülés (sebek, horzsolások) találhatóak. A készítmény szembe ne kerüljön, használat után kézmosás javasolt. Vese-és máj elégtelenség, várandósság, illetve a készítmény bármely összetevőjére való érzékenység vagy allergia esetén a termék használata nem javasolt.
Gyermekek elől elzárva kell tartani!

Legfeljebb 25  °C-on, fénytől védett helyen tartsa!

Csak külsőleg használható! 

Fekete nadálytő, körömvirág, kurkuma.

UKKO Hungária Zrt.

UKKO Hungária Zrt.

Családi vállalkozásukat azzal a céllal álmodták meg 10 évvel ezelőtt, hogy natúr teakeverékeikkel egészséget, testi-lelki harmóniát és egy csipetnyi szeretetet csempésszenek a vásárlóik életébe.
A kezdetektől fogva bíznak az emberi tudásban és hiszünk a természet bölcsességében. Termékeiket a hagyományok figyelembevételével, ám a legújabb kutatási eredményeket is felhasználva állítják elő.


Alapvető célként kitűzték maguk elé, hogy aromák, szinezékek és egyéb adalékanyagok hozzáadása nélkül készítsék termékeiket, hogy teáik és krémjeik valóban fogyasztóik egészségét szolgálják. Elkötelezettek amellett, hogy termékeik széles körben felhasználhatóak legyenek, ezért kizárólag biztonságos, alacsony kockázattal rendelkező növényeket használnak. Sokkal inkább a hatóanyagok között fellépő szinergiahatásra építenek, mint az egyes növények magas hatóanyag-tartalmára. Sikereik titka a gyógynövények iránti tiszteletben, a felhasznált alapanyagok minőségében, a gondos válogatásban és a saját receptúra alapján készült termékek eredményességében rejlik. Ez a siker vásárlóikkal közös sikerük, akik éppen úgy hisznek az anyatermészet csodálatos gyógynövényeiben, ahogy ő maguk. Azonban nemcsak azért szeretik az UKKO teakeverékeket, mert működnek, hanem azért is, mert ízük, illatuk és megjelenésük is kellemes. Bennük van minden tudásuk, hitük és rajongásuk, hiszen csak így lehet az UKKO is igazán szerethető - olyan, amilyennek az elején megálmodták.
Élvezeti teáik nem csak színt visznek a szürke hétköznapokba, de igazán egészséges alternatívát nyújtanak a megfelelő mennyiségű folyadékpótlásra. Segítségükkel megállhatsz egy pillanatra a nagy rohanásban, és megengedheted magadnak, hogy a lelked utolérjen.

További termékek a termelőtől

paleo
vegán
Származási hely:Magyarország

3690 Ft

24600 Ft /kilogramm

db

paleo
vegán
Származási hely:Magyarország

3690 Ft

46125 Ft /kilogramm

db

paleo
vegán
Származási hely:Magyarország

3690 Ft

18450 Ft /kilogramm

db

-20%

vegán
Származási hely:Magyarország

4990 Ft

3992 Ft

26613 Ft /liter

db

paleo
vegán
Származási hely:Magyarország

3690 Ft

26357 Ft /kilogramm

db