Származási hely: Magyarország

Pallag Roland:- Vikingek vére mézbor 500 ml

3490 Ft

üveg

üveg

Magyar vörös szőlő és mézbor párosítása. Igazán különleges ízélményt nyújt a szőlő aromája és a mézbor édessége. Desszeretekhez ajánljuk.

Nettó tömeg: 0,5 l

Pallag Roland ev.

Pallag Roland ev.

Érsekcsanád

A mézbor egy olyan ital, ami tele van történelemmel és mendemondával. Feltalálása 8000 évre nyúlik vissza. A mézbor sok mozifilmben megjelenik, mint például: Trónok Harca, Harry Potter, Gyűrűk ura, Midas király stb.

Hasonlóan más ősi alkoholtartalmú italokhoz, mézbor körül is különböző történetek és pletykák keringenek. A legtöbb ilyen történet a mai napig megmaradt. A mézbor körül egy rejtélyes lepel van, felidézve a vikingek képét, a tömeges orgiákat, és titokzatos italokat.

Szóval dőljön hátra, lazítson és hagyja, hogy wilhelmnektár  mézbora része legyen az Ön történetének is.

Az idők folyamán, a mézbor legendája sokakat elbűvölt és lenyűgözött. A mézborról azt gondolták, hogy afrodiziákum, vagy gyógyszer, amely segíti a termékenységet. Mivel kizárólag mézből készül, a mézbor legendáját továbbviszi annak misztikus természete érzéki összetevőkkel. A mézbor nemcsak finom, hanem egészséges ital is egyben, mivel ugyanazokat az összetevőket tartalmazza, mint a természetes méz. A mézeshetek elnevezés is a mézborból ered. Régebben az ifjú párok mézbort kaptak a mézeshetek idejére, akkora mennyiséget hogy a holdtölte utolsó ciklusát elegendő legyen. 

A mézbor fogyasztásának gyakorlata eltér minden más italtól.

Minden korty tele van több ezer éves történelemmel, mendemondával, és mágiával, ezt érezheti miközben az erjesztett méz bódító ízét fogyasztja. Azt mondják, hogy a mézborral olyan szintre lehet eljutni, mint semmilyen más itallal. A mézbornak hosszú története van. Olyan hosszú, hogy egyesek szerint a legrégebbi erjesztett ital. Midas Király is mézbort ivott (elvégre ezután vált arannyá minden, amihez hozzáért), ahogy azt a régészeti ásatások során megtalálták. 

Weboldal:

További termékek a termelőtől

Származási hely:Magyarország

3490 Ft

6980 Ft /liter

üveg

Származási hely:Magyarország

3490 Ft

6980 Ft /liter

üveg

Származási hely:Magyarország

3490 Ft

4653 Ft /liter

üveg