Származási hely: Magyarország

HerbaTherapy - Nturéa aromamécses- Vitorlás

4599 Ft

db

db

Ez a vitorlás hajó ihlette aromamécses modell elrepít minket a tengerpartok ringató miliőjébe! Ki ne álmodozna a hűs habokról, a vitorlázás vagy szörfözés nyújtotta önfeledt szabadságról – mindezt az érzést testesíti meg a Naturéa aromamécses!

A kiváló minőségű kerámiából készült víztartót egy kézzel készített bambuszrúd tartja. 

Csak a képzeleted szabhat határt, hogy ez a dekoratív aromamécses hova repít el használata közben. Vizek szerelmese vagy? Akkor számodra biztosan feltűnnek a vitorlára emlékeztető sziluettek. 

Imádsz a természetben járni, fák energiájával töltődni? A levelek tökéletes, természet alkotta formája köszön vissza ebben a kecses készülékben. 

Bárhova is vezet a szíved: ez a légies aromamécses tökéletesen illik minden enteriőrbe, és garantáltan illatos légkört teremt otthonodban. 

Könnyű karbantarthatóság: a kettő kerámiaelem egyszerűen kivehető, tisztítható. 

Figyelem: citrusfélék párologtatására válaszd inkább a HerbaTherapy diffúzorcsalád valamelyik tagját. 

Termékjellemzők

  • Kivehető kerámiaelemek
  • Tartály: 50 ml
  • Egyszerűen karbantartható
  • Igényes kerámia és bambusz design
  • Mérete: 10,5 * 10,5 * 15 cm
  • Tömeg: 0,4 kg

A diffúzorokat csakis prémium minőségű, kémiailag bevizsgált 100% természetes illóolajokkal használd, mivel bejutnak a szervezetbe, ahol kifejtik változatos hatásukat.

HerbaTherapy

Polyák Imre

HerbaTherapy

Budapest

Célkitűzésünk a tudatos felhasználás. Sokat gondolkodtunk, hogyan vágjunk bele, hogy edukáljuk a felhasználókat a jelenlegi illóolaj-kínálatban. Kis túlzás nélkül állíthatjuk, hogy bármerre lépünk, nézünk, mindenkinek van a saját problémájára valamilyen „olaja”. Ez talán nem is aggasztó, abban viszont elég nagy hiányosságot látunk, ha a felhasználók az illóolajokat aromaterápiás szándékkal, direkt gyógyászati célra használják.

Az illóolajok és az aromaterápia összefonódik spirituális, sokszor már ezoterikus gondolatokkal, azonban mi azt a célt tűztük ki, hogy ezek alapjait elemezzük magára a hatóanyagokra koncentrálva, hasznos és érthető tudást adjunk arról, mikor, mit és miként lehet, mik a veszélyek és az ártalmatlan felhasználási módok.

Elgondolkodtál már azon, hogy miért van annyi pro és kontra érv az illóolajok tekintetében?

Szerintünk a válasz egyszerű. Úgy kell ezekre a hatóanyagokra tekintenünk, mint a természet gyógyszereire és el kell fogadnunk, hogy sok esetben több a tiltás, mint a megengedés.

 Orvosként azt javaslom, hogy kezdjük kis lépésekkel a velük való ismerkedést és tanuljuk együtt a biztonságos felhasználást.

További termékek a termelőtől

Származási hely:Magyarország
Hamarosan...

2190 Ft

db

Származási hely:Magyarország
Hamarosan...

4590 Ft

üveg

Származási hely:Magyarország
Hamarosan...

3590 Ft

üveg