-15%

Hamarosan...

Származási hely: Magyarország

GAL - Multivitamin 30 adag

8590 Ft

7302 Ft

doboz

GAL Multivitamin

A GAL Multivitamin termékünket a legújabb kutatások fényében fejlesztettük ki, szem előtt tartva a természetességet és életszerűséget. Azaz minden vitamint, ásványianyagot, nyomelemet ideális formában, mennyiségben és arányban tartalmaz, nem eltérve attól, ahogyan ezekhez állandó tápanyagdús, változatos táplálkozással juthatnánk. Ezen hatóanyagok mindegyike természetben megtalálható forma, jelentős részük organikus termesztésből származó (bio) gyógy- és fűszernövényekből van kivonva, így azon ko-faktorokból is tartalmaz, amelyek e növényekben aligha véletlenül vannak jelen a bennük lévő vitaminok/ásványok mellett. A mennyiségek esetében végig fontosnak tartottuk, hogy a napi adag biztosan tartalmazza a hatásosnak talált dózist, de semmi esetre se lépje túl az életszerű mennyiségeket, azaz azt a mennyiséget, amit táplálkozással már nem is lehetne fedezni sehogyan sem.

Összetevők: A termék összetevőiről lejjebb görgetve tájékozódhat. Amennyiben már megvásárolta a terméket, úgy a doboz elejét kihajtva tudja elolvasni a részletes, összetevőket tartalmazó táblázatot.

Fogyasztási javaslat: Napi 1+1 db kapszulát fogyasszunk. Lehet egyszerre vagy külön is, de fontos, hogy étkezéskor, és jobb reggel vagy nappal, mint este.

Opcionális kiegészítési javaslatunk arra az esetre, ha nem fogyaszt átlagosan napi 2 db tojássárgáját + heti 1-2 alkalommal májat és sósvízi halat/herkentyűt: GAL Omega-3 Eco + GAL Kolin-só. Ha a táplálkozása nem magnéziumdús (nem bővelkedik vadhúsokban, lábasfejűekben, puhatestűekben, zöldleveles zöldségekben, quinoában, sütőtökben jó adaggal mindennap), fogyasszon továbbá jó minőségű magnéziumot; a kínálatunkban háromfélét talál. Vagy egyszerűen javasoljuk, váltson ilyen esetekben a GAL+ Multivitaminra, ami többek közt még ezeket is tartalmazza.

 

Gal vitamin

Lechner és Zentai

Gal vitamin

Budapest

A minőséget garantáló, szabályokon nyugvó, tisztességes munka nem a tanúsítványokon múlik, de nekünk fontos volt, hogy az elkötelezettségünkről a világ egyik vezető tesztelő-értékelő szolgáltatójának, a TÜV Rheinland-nak is számot adjunk. Ebben Ők a jók, kérlelhetetlenül alaposak, innovatív szemléletűek. Tőlük a GAL működésének teljességét lefedő tanúsítást szereztünk, a saját fejlesztésen alapuló gyártástól a Vásárlóink kiszolgálásáig.

2006 óta a TÜV Rheinland az ENSZ Globális Egyezményének tagja a fenntarthatóság előmozdítása és a korrupció elleni küzdelem érdekében. Büszkék lehetünk a Partnerünkre, és az együttműködésünk eredményét a munkánk minden pillanatában fenntartani, megőrizni igyekszünk.

A tanúsítvány érvényessége ide kattintva ellenőrízhető. 

Termékeink fejlesztése során legfontosabbnak a természetességet és a hatásosságot tartjuk és alapanyag választásainkat mindig a nemzetközi kínálat alapos átvizsgálása előzi meg. Minden GAL termék a benne lévő összetevőket olyan formában és arányban tartalmazza, ahogyan azok természetes élelmiszereinkben is előfordulnak. Ebben nem tűrünk meg kompromisszumot, hiszen számtalanszor bebizonyosodott már, hogy nem véletlenül fordul elő a természetben minden úgy, ahogy. Emellett a legfrissebb független nemzetközi kutatásokra támaszkodunk és nem saját magunk által megrendezett költséges kutatásokra, ugyanis célunk, hogy a leghatásosabb terméket tudjuk kínálni és nem az, hogy minél nehezebben leutánozható, könnyen szabadalmaztatható készítményeket versenyeztessünk. Örülünk, ha a versenytársaink ötletet merítenek termékeinkből, és ők is jobbat kínálhatnak vevőiknek. Hisszük, hogy így is lehet sikeresnek lenni. Cégünk kizárólag időtálló, tudományos bizonyítékok mentén fejleszti termékeit, hogy azok a legkorszerűbbek és leghatásosabbak legyenek, anélkül, hogy ez megnövekedett anyagi terhet róna Vásárlóinkra.

Múlt és Jelen

A cég alapítóinak eredeti motivációja az volt, hogy Családtagjaik, Barátaik és maguk számára állítsanak elő kimagasló minőségű termékeket, s ezt úgy, hogy azok áraikkal is elérhetőek legyenek. Mivel a termékek rendkívül hatásosnak bizonyultak, fogyasztóik reklám nélkül is hamar hírét vitték. A siker arra sarkallta a tulajdonosokat, hogy ne csupán egy szűk réteg, hanem egyre több ember számára hozzáférhetővé tegyék e készítményeket. A termékek fejlesztése az egészség támogatása szempontjából fontossági sorrendben történt, alaptermékeink tehát kifejezetten az egészségmegőrzést szolgálják. Ezek a véleményünk szerint mindenki számára szükséges tápanyagokat tartalmazzák, amelyek normál táplálkozással nem vagy nehezen biztosíthatóak. Mára már sorra kerültek azon készítmények is, amelyekkel kifejezetten gyakori igényekre válaszoltunk, haladva a szűkebb rétegeket érintő, egyedi problémák felé. 

Innováció

Termékeink fejlesztése során legfontosabbnak a természetességet és a hatásosságot tartjuk. Minden GAL termék a benne lévő összetevőket olyan formában és arányban tartalmazza, ahogyan azok természetes élelmiszereinkben is előfordulnak. Ebben nem tűrünk meg kompromisszumot, hiszen számtalanszor bebizonyosodott már, hogy nem véletlenül fordul elő a természetben minden úgy, ahogy. Emellett a legfrissebb független nemzetközi kutatásokra támaszkodunk és nem saját magunk által megrendezett költséges kutatásokra. Célunk, hogy a leghatásosabb terméket tudjuk kínálni és nem az, hogy minél nehezebben leutánozható, könnyen szabadalmaztatható készítményeket versenyeztessünk. Örülünk, ha a versenytársaink ötletet merítenek termékeinkből, és ők is jobbat kínálhatnak vevőiknek. Hisszük, hogy így is lehet sikeresnek lenni. Alapanyag-választásainkat mindig a nemzetközi kínálat alapos átvizsgálása előzi meg.

Fejlesztés

Egy adott fejlesztéskor minden esetben megvizsgáljuk és elemezzük az egyes alapanyagok mögött húzódó klinikai kutatásokat. Figyelembe vesszük azt is, hogy ezek közül melyek a gyártó cégen belüli, s melyek független kutatógárda által rendezett kutatások, s ezek után választjuk ki a legmegfelelőbb összetevőket. Ha létezik, megkeressük azon kutatásokat, amelyek a különböző komponensek közötti, egymást erősítő hatásokkal kapcsolatosak. Ezeket összevetjük a különböző véleményformáló orvosok, tekintélyes szakemberek állásfoglalásaival, s ha lehet, akkor hagyományos gyógyászati rendszerekben szereplő receptekkel is. Mindezek egybegyúrásával állítjuk össze az alapanyagok leghatékonyabb arányát a végtermékben. Külön figyelmet szentelünk arra, hogy alapanyagaink a természetben is megtalálható formában legyenek jelen. Emellett természetesen génmódosított alapanyagok termékeink közelébe se kerülhetnek.

Gyártás és csomagolás

Termékeink gyártása a szigorú európai uniós szabályozás alatt történik. Valamennyi alapanyagunkat európai laboratórium is bevizsgálja.

Elköteleződés a minőségért

Szigorúan mértékadó kutatásokra támaszkodva fejlesztünk, sem anyagi érdekből, sem divathullámok meglovaglásáért nem kötünk kompromisszumot, amely nyomán a termék értéke, hatásossága sérülne.

Vitaminok, ásványi anyagok és mikro-tápanyagok

Ebben a kategóriában szerepelnek azon termékeink, amelyek az egészségünk megőrzését szolgálják, így fogyasztásukat mindenki számára ajánljuk, hiszen e tápanyagokhoz még a legkörültekintőbb, gondos, egészségtudatos táplálkozással sem vagy csak nehezen juthatunk hozzá. Közismert, hogy a zöldségek és gyümölcsök vitamin- és ásványianyag-tartalma milyen jelentős mértékben csökkent az elmúlt 50 évben.

Gyógynövénykivonatok

Olyan készítmények, amelyek a mai életmódunk káros hatásainak ellensúlyozását szolgálják, illetve koncentrálhatnak célzottan adott egészségügyi problémákra.

További termékek a termelőtől

Származási hely:Magyarország
Hamarosan...

6290 Ft

doboz

Származási hely:Magyarország
Hamarosan...

5490 Ft

65357 Ft /kilogramm

doboz

-15%

Származási hely:Magyarország
Hamarosan...

8590 Ft

7302 Ft

doboz

Származási hely:Magyarország

3190 Ft

10633 Ft /liter

üveg

-15%

cukormentes
gluténmentes
laktózmentes
Származási hely:Magyarország

3490 Ft

2967 Ft

32250 Ft /liter

doboz

Származási hely:Magyarország
Hamarosan...

4990 Ft

doboz

Származási hely:Magyarország

4590 Ft

doboz

Származási hely:Magyarország

4690 Ft

49368 Ft /liter

doboz

cukormentes
gluténmentes
laktózmentes
Származási hely:Magyarország

10890 Ft

435600 Ft /kilogramm

doboz

Származási hely:Magyarország

8590 Ft

429500 Ft /kilogramm

db

Származási hely:Magyarország
Hamarosan...

5990 Ft

249583 Ft /kilogramm

db

Származási hely:Magyarország
Hamarosan...

7990 Ft

31960 Ft /liter

db