Kérdésed van? Hívj minket 06 20 422 7555
Következő szállítás(ok):2020. 08. 07.(péntek),
2020. 08. 08.(szombat)
keresés profil info telefon balaton
irsz.:
Következő szállítás(ok):2020. 08. 07.(péntek), 2020. 08. 08.(szombat)
  • bio
  • cukormentes
  • gluténmentes
  • GMO mentes
  • laktózmentes
  • paleo
  • vegán
  • akciós
  • új
Bátaszék

Ük-, déd-, nagyszülők és édesapa. Mindannyian ezt a foglalkozást, mondhatni hivatást folytatták. A több mint száz éven átívelő múlt kimagasló értéket jelent, így nem volt kérdés, hogy mi is erre az útra lépjünk, amin követnek minket gyermekeink is.

Vállalkozásunk 1995-ben alakult, a mai napig családi tulajdonban működik. Nem törekszünk arra, hogy a mikro vállalkozásból nagyobbakká váljunk, hisz a minőség megtartása és magasabb szintre való emelése nagyüzemi szinten nehezebb. Termékeinket folyamatosan fejlesztjük, ízvilágukat a mai igényekhez hangoljuk. Palettánk széles, a tradicionális termékektől a pastramin át az e-szám mentes virsliig sok minden fellelhető rajta.

Készítményeink megoldást kínálhatnak a különböző allergiában (laktóz, tejfehérje, szója, glutén) szenvedőknek. Törekszünk arra, hogy a lehető legkisebb mértékben használjunk adalékanyagokat (nitrites-pácsó, foszfát, C-vitamin).

Azok a fogyasztók is találnak kedvükre valót kínálatunkból, akiknek fontos, hogy az általuk fogyasztott húskészítmény ne tartalmazzon adalékanyagot.

Hazai sertésekből, magyar munkaerővel, magyar földön készítjük termékeinket.

 

Jó étvágyat!

 

Stelcz Ferenc

Termékeink
Disznósajt - 25 dkg Vincellér sonka - 20 dkg Chilis kolbász (ex lila sátánka) - kb. 30-35 dkg Debreceni - 45 dkg Chilis kolbász (ex narancs sátánka) - kb. 30-35 dkg Sertés párizsi - 19-21 dkg E-szám mentes thüringiai grillkolbász - 38 dkg Angolszalonna - 25 dkg Kenőmájas - 26 dkg Szeletelt lángolt karaj - 20 dkg Füstölt kolbász - 30 dkg(szál) Füstölt kolbász - 60 dkg(pár) Parasztsonka (szeletelt) - 20 dkg  Húsos hurka - 25 dkg Csípős kolbász (czikádor) - 58 dkg(pár) Csemegeszalonna - 25 dkg Kolozsvári szalonna (füstölt, nyers) - 25 dkg Mortadella - 20 dkg