Kérdésed van? Hívj minket 06 20 422 7555
Következő szállítás(ok):2020. 08. 07.(péntek),
2020. 08. 08.(szombat)
keresés profil info telefon balaton
irsz.:
Következő szállítás(ok):2020. 08. 07.(péntek), 2020. 08. 08.(szombat)
  • bio
  • cukormentes
  • gluténmentes
  • GMO mentes
  • laktózmentes
  • paleo
  • vegán
  • akciós
  • új
Budapest

A KÓPÉK Műhely regóta létező üzem, eddig a nagyközönség számára láthatatlanul működött a Heiszler család konyhájában. Olivér kenyereit a Tanti óta csak a család és a barátok kóstolhatták, de hamarosan elérhetőek lesznek az új termékek is.

A legkiválóbb minőség a legkisebb falatban is

Amióta az eszemet tudom, az életem és a gondolataim a konyha körül forogtak. Az első emlékeim a sámliról ágaskodva a nagymamát figyelve égtek be és azóta a mai napig próbálok minél magasabb szintet elérni a gasztronómia területén. 
A karrieremet a Cyranoban indítottam és a Tantiban fejeztem be Michelin csillagos séfként. 
Eközben éltem Londonban, ahol hatalmas a verseny mind az éttermek, mind az éttermekben dolgozó szakemberek között. Mindenki másként, de ugyanolyan elvakultan törekszik magát amortizálva a tökéletességre. 
Szerencsét próbáltam Baszkföldön, ahol lenyűgözött az a kultúra és az a szeretet, büszkeség, ami a helyieket egybeforrasztotta a gasztronómiával. 

Mindkét helyről a kínzó honvágy húzott haza, mégsem találtam itthon igazán a helyem a magyar vendéglátás rendszerében. 
Számomra a szakmámban az értékteremtés volt mindig a legfontosabb, így azt a sok különleges tapasztalatot, amiket alkalmam nyílt begyűjteni, új síkon szeretném kamatoztatni. Az elmúlt 6 évben tökéletesítettem a kovászos kenyereimet, a környezetem arra bíztatott, hogy mások számára is tegyem elérhetővé azokat a kenyereket, pástétomokat, chili szószokat, amikkel eddig csak a konyhánkban lehetett találkozni. 

Weboldal:
Termékeink