
Tésztaüzememet 1989-ben egyéni vállalkozóként alapítottam, melyet a feltételek változása miatt 1997-ben Betéti Társasággá alakítottam át. Folyamatos beruházásoknak és fejlesztéseknek köszönhetően egyre korszerűbb és egyre hatékonyabb gépeken állítjuk elő a tésztát. Szárítóink a mai kornak megfelelően, automatikus programvezérlésűek.
A minőség megtartása az egyik legfontosabb célunk. Ennek érdekében folyamatosan ellenőrizzük a beérkező alapanyagokat és természetesen a késztermékeinket. Erre a feladatra minősített, független laboratóriumot kértünk fel. A HACCP-t 2001-ben vezettük be.
Cégünk 2007-ben a bio tönköly tésztacsaláddal megpályázta és sikeresen elnyerte a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyviselési jogát. Ezzel a védjeggyel is szeretnénk bizonyítani partnereink és fogyasztóink felé, hogy folyamatosan ellenőrzött, kiváló minőségű magyar termékeket gyártunk és forgalmazunk.
Kínálatunkban 17 féle tésztaforma szerepel. 2002 év végén kezdtünk foglalkozni a tönkölylisztből történő gyártással, majd ezt követően a biogazdálkodásból származó liszteket is felhasználtunk. Mára jó minőségű és az egészséges táplálkozás feltételeit figyelembe vevő biotésztákat is előállítunk. Ezen tevékenységünket a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. ellenőrzi.