Kérdésed van? Hívj minket 06 20 422 7555
Következő szállítás(ok):2022. 11. 29.(kedd),
2022. 11. 30.(szerda), 2022. 12. 02.(péntek),
2022. 12. 03.(szombat)
keresés profil info telefon
irsz.:
Következő szállítás(ok):2022. 11. 29.(kedd), 2022. 11. 30.(szerda), 2022. 12. 02.(péntek), 2022. 12. 03.(szombat)
 • bio
 • cukormentes
 • Díjnyertes
 • gluténmentes
 • laktózmentes
 • paleo
 • vegán
 • vegyszermentes
 • akciós
 • új

A Napvirág Dermokozmetikum Manufaktúra 2013-ban alakult Óbuda peremén, egy családi ház alsó szintjén, azzal a céllal, hogy magas minőségű, kizárólag természetes alapanyagokból készítsünk egészséges kozmetikumokat a tudatos vásárlóknak.

Merész álmunk valósággá vált, mely mára már egyre szélesedő partneri hálózattal rendelkező vállalkozássá nőtte ki magát.

A manufaktúrát ketten, mint testvérpár igazgatjuk, Kolonics Mariann, a gyakorlati tudást adja, ő önti a szappanokat, tökéletesíti a recepteket, új ötletekkel áll elő, és Kolonics Ildikó, pedig a keretet biztosítja, ő foglalkozik olyan világi dolgokkal, mint az alapanyagok beszerzése, a webshop üzemeltetése, az internetes megjelenés, a vásárok, a kiállítások, és szalonok.

Szappanjaink, és dermokozemtikumaink, - mint a fürdősók, és a testvajak -, egytől egyig gondosan összeállított receptek alapján, hagyományos technikával, kézzel készülnek. Számunkra a minőség és a természetesség a legfontosabb, ami garanciát jelent vevőink számára.

Termékfilozófiájuk:

A piacon több féle kozmetikum alapanyag kapható, mi mégis a magasabb, öko, vagy bio minőségű olajokkal dolgozunk, kerüljük a silány, másodosztályú olíva, napraforgó, kókusz olajokat, melyek szűrtek, vagy vegyi úton tisztítottak, hidrogénezettek. Előnyben részesítjük az organikus vajakat, a hidegen sajtolt olajokat.

Ragaszkodunk ahhoz, hogy szappanjaink színezéséhez is csak növényi alapanyagokat használunk, gyógy- és festő növényeket, agyagokat, fűszereket. Valljuk, hogy hazánk, tágabb értelemben pedig a Kárpát-medence kivételes adottságai miatt az itt található alapanyagok különösen gazdagok hatóanyagokban, így számunkra fontos, hogy olyan alapanyagokat használjunk, ha lehetséges, melyek magyar földön születtek.

Szappanjainknak csak enyhe, inkább natúr az illata, hiszen a szappan elsősorban tisztálkodószer, nem pedig illatszer. A szagos szappanokban általában a lúg maró erejének is ellenálló szintetikus vegyületeket, illat- és nem illóolajat alkalmaznak.

Kozmetikumainkban éppen ezért különös figyelmet kapnak az esszenciális olajok, melyeket kizárólag ellenőrzött forrásból szerzünk be, így biztosított, hogy az illóolajok hígítatlanok és hamisítatlanok, nem tartalmaznak még nyomokban sem szintetikus vegyületeket. Mivel ezek valódi illóolajak, a szappan 4-6 hetes érlelése során az elpárolgott vízzel együtt egy részük elillan, így érthető a szappanok diszkrét illata.

A kozmetikumaink teljességgel mentesek a szintetikumoktól, mesterséges színező- és illatanyagoktól, tartósítószerektől, parabénektől, továbbá nem tartalmaznak kőolajszármazékokat, vagy ásványi olajokat. Vagyis készítményeink 100%-ban természetes alapanyagokból készülnek.

Weboldal:
Termékeink
Natúr szappan - Hajmosó, sampon,- organikus ricinus-és dió olajjal, citrom illattal 120g Szilárd Sampon Zsíros Hajra - 50 g Természetes krémdezodor - 30 g Bio aromavíz - 50 ml Hajvégápoló száraz, töredezett hajra - 50 ml Természetes fogkrém menta illóolajjal - 60 g Bőrmegújító testradír - Mentás-citromfűves parajdi sóval - 280 g Levendulás fürdőgolyó-90 gr Szilárd Sampon Hajhullásra 50 g Shea vaj natúr-100 gr Fürdőgolyó naranccsal, organikus shea vajjal- 90 g Ajakbalzsam dió olajjal- 5 gr Hidratáló kézkrém olíva-és körömvirág olajjal - 40 gr Intimszappan - 50 g Rózsás parajdi fürdősó-350 gr Lábápoló krém - 100 g Testápolókrém bio ligetszépe olajjal 160 g Kecsketejes fürdőgolyó-90 gr Tini arctisztító szappan aknés bőrre - 80 g Levendulás fürdősó - 200 g Hévízi iszapos testradír-280 gr Arckrém száraz bőrre-25 gr Arckrém zsíros bőrre-30 gr Arclemosó virágvíz levendulás-100 ml Mentás-citromfűves testradír - 280 gr