-30%

gluténmentes
laktózmentes
vegán

Származási hely: Magyarország

Ricely Meggy- málna rizsalapú ital 330 ml

899 Ft

630 Ft

üveg

üveg

Meggy-málna rizsital

A Ricely magyar rizsből készült, természetes alapanyagokkal ízesített smoothie, amely kiváló kiegészítője lehet egy egészséges étrendnek a felgyorsult hétköznapokra.

Hiszünk abban, hogy tudatos táplálkozás az élelmiszerek minőségén és a helyes arányok megtalálásán alapszik.

A Ricely smoothie a táplálkozási kihívásokra nyújt alternatívát azok számára, akik igyekeznek tudatosan figyelni arra,  mit fogyasztanak, mégsem zárkóznak el olyan  hagyományos élelmiszerektől, mint a fehér rizs vagy a megfelelő arányban használt cukor.

A Ricely tökéletes választás egy gyors reggelire, vagy két főétkezés közötti időszak kiegészítőjévé válhat. A rizsalapú smoothie könnyen felszívódó szénhidrát tartalma miatt ( 9% rizst és 16% gyümölcsöt tartalmaz) azonnal energiát ad az embernek, így ha ránk tör az éhség és nincs időnk enni, a Ricely kiváló alternatíva.

100%-ban GLUTÉNMENTES és LAKTÓZMENTES

Előnyök:
– 100%-ban gluténmentes
– vegán
– laktózmentes
– 100%-os gyümölcspürékkel készült
– alacsony cukortartalom
– hozzáadott adalékanyagot nem tartalmaz
– alacsony telített zsír tartalom, ami hozzájárul a normál szív-és érrendszer működéséhez
– könnyen emészthető
 

Nettó űrtartalom: 330 ml

víz, fehér rizs (9%), gyümölcspüré (16%), fruktóz-glükóz szirup, s

Átlagos tápérték::

100 g

Energia:

186 kJ/ 44kcal

Zsír:

0,1 g

- melyből telített zsírsavak:

0,1 g

Szénhidrát:

10,3 g

- melyből cukrok:

6,7 g

Fehérje:

0,4 g

Só:

0,1 g

Rostok:

0,5 g

Valoryz - rizs a magyar földről

Valent Fruzsina

Valoryz - rizs a magyar földről

Mezőberény

A cég, a család, a rizsföld.

Generációk hosszútávú együttműködése

A Valoryz családi vállalkozás: a termékek és szolgáltatások minőségét a folyamatos fejlődésen, a legújabb technológiák alkalmazásán és a hosszútávú partnerségek kialakításán keresztül biztosítjuk.

Valentinyi Károly, a cég alapítója az 1980-as évek közepén rizstelepek tervezése során találkozott először a rizzsel, később annak termesztésével is elkezdett foglalkozni Árvai Zsuzsanna és Molnár Orsolya segítségével. A megfelelő minőségű rizs előállítása és feldolgozása céljából saját üzemet épített, az 1993-tól működő családi vállalkozás 2002-ben vágott bele a rizsfeldolgozásba. A Valoryz tulajdonosai a feldolgozott termékeken túl magát az alapanyag fejlesztésben is részt vesznek: a rizs fajtafenntartásban is közreműködnek, egyik - több partnerrel - közösen bejelentett fajtájuk a “Fruzsina M” már termesztésbe is került. A céget mára Valentinyi Károly és Valentinyi Fruzsina, apa és lánya közösen vezetik.

További termékek a termelőtől