
Pasztörizált teljes tejből készült tradicionális friss sajt, mely önsúlyánál fogva préselődik. Natúr, lilahagymás, medvehagymás, magyaros (lilahagyma, petrezselyem, erős paprika) változatban kapható.
Fogyasztási javaslat:
- - szendvicsekbe,
- - salátákhoz ízletes kísérő,
Összetevők: hőkezelt teljes tej, só, szilárdító anyag, oltó, sajtkultúra, medvehagyma
Ezen összetevők mellett az adott fűszer vagy zöldség van még a sajtokban. Pl lilahagyma
Allergén anyag: tej
Szilárdító anyag: teljesen veszélytelen az emberi szervezet számára! http://tudatosvasarlo.hu/eszam/e-509-k-lcium-klorid
A tej alvadásához szükséges anyag, amely bio élelmiszerek feldolgozása során is felhasználható.
Tárolása: + 7 °C fok alatt.
Vákuumcsomagoltan 60 nap a minőségmegőrzési idő.
Vákuumcsomagolás eltávolítása után a felbontott sajtot minél hamarabb el kell fogyasztani, de 3 napig folpackba csomagolva tárolható.