A padlizsánkrém mindannyiunk nagy kedvence, legyen szó péntek esti fröccsözésről, hétköznapi vacsoráról, vasárnapi nagy ebédről - hogy a reggelit és a nassolást ne is említsem - a padlizsánkrém mindig csúszik :) A többi Kanálka mártogatóssal összehasonlítva ez a zöldségkrém képviseli a legnatúrabb ízvilágot. A padlizsánkrémünkbe csak a legszükségesebbeket, rengeteg sült padlizsánt, fokhagymát, vöröshagymát és olívaolajat használtunk. Ízét balzsamecettel, fehérborssal, bazsalikommal és mézzel tettük különlegessé.
Összetevők: padlizsánpüré, méz, vöröshagyma, olívaolaj, balzsamecet, fokhagyma, só, fekete bors, fehér bors, bazsalikom, őrölt mustármag.
Száraz, hővös helyen tárolandó! Felbontás után hűtőben tárolja, és 5 napon belül fogyassza el!
Származási hely: Magyarország
Tartósítószert nem tartalmaz, hőkezeléssel tartósított!
Nettó tömeg: 195 g